Siz daha hayriye köyünü keşfetmesinizmi.?

5 Mart 2010 Cuma

CAMANDERE'DE DAĞCILIK


***************************
CAMANDERE








Camandere.:Hayriye köyü ile Kapaklı köyü arasında dağlık ve kayalık bir vadi.Camandere kış mevsiminde avcılık özellikle domuz avcılığında ideal bir alandır.yaz mevsiminde suyun derede kurumasıyla heyecanlı ve adrenali yüksek bir DAĞCILIK alanıdır.

Ancak bu dağcılık yeri olan CAMANDERE doğru dürüst kimse farkında değil.Hatta civar köyler bile böyle muazzam doğa harikası olan CAMANDERE'Yi henüz keşfetmiş değiller.

Bu güzel dağcılık alanın tüm TÜRKİYE halkımızın bilmesini ve heyecana katılmak isteyen genç ve cesur yiğitleri camandereyi yakından görmelerini ve bu heyecanlı yürüyüş,tırmanış ve inişleri yakinen tanık olmaları istiyorum.

Eminim bu güzel doğa vadisini bir kere gören ikincisini isteyecek ve bir dahaki seferi bir kaç kişiyle o heyecani tatmak isteyecektir,

Yaklaşık parkur alanı 8 saat sürmektedir.Sadece gidiş içindir Geri DÖNÜŞÜ Yoktur.

Geri DÖNÜŞ imkanı yoktur.Sadece gidiş için bu parkur kullanılmaktadır.

Giriş Hayriye köyünden başlar .Bitiş macerası kapaklı köyünde sona erer..

Dağcı arkadaşlara tavsiyemiz dönüş araçları için hayriye köyünden önceden bir arkadaşı dönüş araçlarını Kapaklı Köyüne getirilmesi için talimat veya ricada bulunulsun.

Aksi taktirde Kapaklı Köyünde konaklamak zorunda kalabilirsiniz.

CAMANDERE DAĞCILIK için bilgi ve görüş alabileceğiniz ALİ ÇİL ve Mehmet Tümer sizlere en yakın referanslı kişilerdir.Kesinlikle gerekli malzemeleri almadan camandere dağcılığına gitmeyin.Gerekli malzeme :Spor ayakkabı , urgan ,ip, yiyecek ve su,bıcak,isterseniz olta alabilirsinizGüzel bir gün geçirmek dileğiyle HAYRİYE KÖYÜ'ne bekleriz.

Bilgi için önceden mailimize bildirmeniz yeterli

Dağcılık parkuründe kılavuzluk yapılır

Sevgi saygılarımla

Ali ÇİL

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder